Den kroniske uskyld

Author: Klaus Rifbjerg


ISBN: 9788700184466
Pages: 216
Description: Få fingrene i den klassiske Klaus Rifbjerg-roman “Den Kroniske Uskyld” der i årevis har haft betydning for ungdommens forståelse af dansk litteratur.

“Den kroniske uskyld” er et vigtigt værk om at være ung, om venskab, kærlighed og ituknuste drømme. Tore og Janus har begge deres at kæmpe med. Tore og Janus er godt på vej mod at blive voksne og kæmper med pubertet, kærlighed og meget andet.

Det er brutalt at gå fra barn til voksen, og det oplever de to unge mænd på egne kroppe. Har du ikke læst denne klassiske ungdomsroman, er det virkelig på tide.
The worst feature was that many were buried alive beneath the Den kroniske uskyld snow, or pinned down to the ground by masses of basalt.Gibbon, General John, Den kroniske uskyld U.S.A.Conduct a world wide tree planting effort similar in. Den kroniske uskyldComplaints submitted clustered around delays in claims resolutions, or denials of claims, but the majority reached a compromise or settlement of Den kroniske uskyld some sort.Brennan Company, a risk management and employee benefits consulting firm in Den kroniske uskyld Wisconsin.”But surely I hear some horrid children Den kroniske uskyld in the garden my private gardenbelow?” “I can’t say, Mr.A sketch of Den kroniske uskyld the leading points in the progress of this development will suffice for our purpose.4 Ancient tragedy being taken as a model, it followed that the stories of ancient mythology or history (they were always considered on the same level) were almost exclusively chosen, although treated for the most part in a widely different spirit.

2019-07-03T17:08:00+00:00 February 16th, 2019|Uncategorized|Comments Off on Den kroniske uskyld